Zaterdag 17 maart
14.00 – 17.00 uur

Of je het nou voor de Pasen doet, of gewoon omdat de lente eraan komt: met wat kleine creatieve veranderingen ziet je huiskamer er straks weer helemaal knus uit!

Wat ga je doen?
In deze workshop ga je mooie decoraties maken. Je werkt uitsluitend met materiaal uit de natuur, want daarmee haal je direct de sfeer van het ontluikende voorjaar in huis. Alle materialen zijn vers, je werkt met goed gereedschap en in een fijne inspirerende omgeving. Kom jij de gezelligheid brengen?

Schrijf je nu in, want het gaat snel*.

Stuur een mail naar atelier@sylviadekok.nl met je naam en je telefoonnummer, dan komt het helemaal goed. Deelname kost slechts 25 euro. Dat is inclusief materialen en een natje en een droogje. Welkom!

Wie gaat mij daar mee helpen?
Kunstenares Sylvia De Kok laat zich inspireren door de natuur en haar landelijke omgeving. Door haar jarenlange creatieve ervaring geeft ze gewenst jou net het zetje, waardoor jouw paasstuk er uniek uit ziet en in je huis past. Haal de natuur in huis!

www.sylviadekok.nl

TIP: wil je zo’n workshop als vrijgezellenactiviteit of high tea? Dat kan! Stuur een mailtje, en we maken een afspraak. Dan kunnen we een gerichte prijsopgave voor je maken.

* minimaal 8, maximaal 12 deelnemers